Attack to Society :
Propoganda / News
Stop the Violence Protest
Distro / Trade List
Releases
Want List

How...? :
Contact
Molotof / Guest Book
Info

Extra :
Download
Links


Attack to Society
Değişmezler :



  • Trades More Than Welcome!
  • Please look at contact page and send a e-mail to me before you send some stuff and money. - Lütfen birşey yollamadan önce contact sayfasına bakın ve bana e-mail atın.

  • Fuck You Nazi Scum!!!!!!!!!!!! No Lamers!


    [..:Propoganda / News Archives:..]
    Gigs and Anarchy Events of the Month - Bu ay olacak konserler ve anarşik aktiviteler
  • 28.12.2003 : Kadiköy Shaft Bar'da konser var! (Saat 13.00'te) Gruplar emo/metalcore grubu "Missed Clown", metalcore grubu "Absent Race's Emissary" ve Türkçe alternatif rock grubu "Kördügüm", Carpathia (metal), Kortuhit, Cnberuj, Archanga. Biletleri Bülent-ix'ten tahminen 5 milyona alabilirsiniz. Herkezi bekleriz. Kadıköy Shaft Bar : Süleymanpaşa Sokak No:40/1 Bahariye Kadıköy Tel.: 0216 347 05 60 Posted by VOD from Decaying Purity
  • Not Made In China'nın yeni demosu bu ay geliyor. - Not Made In China's new demo comes in this month.
  • Kafka (Hardcore) is coming to Turkey! İstanbul concert was canceled (I, Bora (Extreme Response Productions), Alper (Life Lock), Murat (A.Y.I.L.A.R.) and other bands and distros worked hard to İstanbul gig. Thanks Murat found drums but shit Greece! Fuck off all goverments in the fuckin' world!) because the Greece goverment put "Aga" (friend of band) in jail. I heard Kafka is trying to give concert in Ankara and Bursa.
    23/12 İstanbul TURKEY @ + Lifelock
    24/12 Ankara TURKEY @ + syntax error + fAUX pAs
    25/12 Bursa TURKEY @ Resimli + Deli and Lifelock
  • A.Y.I.L.A.R. (Oi! Punk - İstanbul), Sokak Köpekleri (Anarcho Punk - Ankara) ve Bozuk Para (Punk - Bursa) Bursa'da konser vermek istiyor. Aralık ayı içinde bir haftasonu olacak bu konser hala bir muamma. Gruplar acayip sabırsız size söyleyeyim Bursa'da konser patlatacaklar!
  • Since Yesterday 2. demo 1 ocaktan itibaren çıkıyor. Demonun ismi; "These Words Are How You Bleeded From My Wrists". Ulaşmak isteyenler; sinceyesterdaynet@hotmail.com adresine mail atabılır. Demo 2 sarkıdan oluşuyor;
    1- Dawn
    2- Kissing A Violet


  • Olucak konserlerden ve aktivitelerden beni haberdar ederseniz sayfaya koymaktan mutluluk duyarım. If you send me gigs and events of the month, I will be happy and I will add it to site.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------


    Posted on 30.12.2003
    Herkes yeni yıla gözel girsin becerirseniz 2/5 BZ-Ampul'ü dinleyin tam girerken. Bu arada 2/5 BZ 12" viynl (1 buçuk karış plak)'ını piyasaya sürdü. İstanbul içinde Kadıköy Zihni Müzik ve Taksim Room Müzik'ten abilirsiniz. İstanbul içinden değilseniz 2/5 BZ'ına bakın (her halükarda bakın webte kolaj nasıl oluyor görün!) ve serhatkoksal@2-5bz.com'dan Serhat Köksal'a e-mail atarak plaga ulaşabilirsiniz.

    28.12.2003 : Konser için Kadıköy Shaft Bar'a gittim. İlk başta klasikti biri avaz avaz bilet satmaya çalışıyordu grupların üyeleri fanları gaza getirmeye çalışıyodu ortam metalhead'ten geçilmiyordu tektük emocu falan vardı (bkz.: zararlı kişilik Sinan - Olum şapka nerde kızda mı hehe:P). Neyse polis gelmeden Shaft barın önünden gittik sonra geri geldik vs vs. Konser her boka ramen başladı ilk grup bir garipti cover yaptılar falan tabii yapılan coverlar baba metal parçaların blues benzeri cırtlak sesli vokali olunca ortam gerildi bence biraz (Zombie'yi mütiş söyledi hatun ama ben sevdim beyendim), Kördüğüm çıkınca tabii ki dişi fanleri hemen sahnenin önündeydi çığlık çılığaydı ortalık ben sevdim Kördüğüm'ü parçların hepsinin Türkçe olmasının dışında emo & alternatif sentezi biraz garip ve güzel olmuş. 3. grup olarak melodik/trash metal grubu (en azından ben öle anladım) Carpathia sahneye çıktı. Metalciler artık çoşmanın headbang yapmamın zamanı geldi diye kafalarını koparana kadar salladılar. Ondan sonra Missed Clown sahneye çıktı. İşin abuk olanı adamların biz "türkish hardcore" yapıyoz şeklinde ve Radical Noise özentisi bir şekilde çıkmaları bana kafayı yedirtti. Birincisi vokalleri hasta olmuş (geçmiş olsun!) enstrumantal çaldılar, ikincisi Radical Noise-Çığlık'ı çalıcaklardı çalamadılar yani başlamadan vaz geçtiler, üçüncüsü ben bu adamlar ile oturmuştum konuşmuştum biz hc yapıyoz diyolardı emo metalcore duyunca şok oldum sözleri de duysam tam olacaktı ama... Bundan sonra 2-3 tane daha emo grubu çıktıktan sonra ordamdan uzaklaştık değim yerindeyse paramızla rezil olduk ben hiç beyenmedim konseri, pogo yapmak yasaktı, içki yoktu ve ses düzeni berbat ötesiydi çıldırdık. Ben 5 milyonumu geri istiyorum :).


    Posted on 18.12.2003
    Update yapmayalı 10 günü aşmış geçmiş ve ben vize cart curt derken günler geçivermiş. Bir çoğunuzun bildiği üzere İtalyan hardcore grubu Kafka, Türkiye'ye geliyor! İstanbul konseri hala belli olmasa da, Bursa ve Ankara konseri ayarlandı hatta son duyduğuma göre afişleri bile hazırlanmış. Duyduma göre Bora ( Extreme Response Productions ) Bursa'dan İstanbul'a gelmiş ve bu işle uğraşıyor. AMA Tapes'ten Barış da evine, yurduna döndü. Yanlızca bir ay kalacakmış ama mütiş Kafka konserini kaçırmayacak. Şu konser beni çok heycanlandırıyor yazın kaçırdığım konserlerin üstüne ilaç gibi gelecek valla. Yarın zaman bulabilirsem X-Possibles vs. Spinners Split CD-R'ı Taksim Decoded ve Room'da bulabileceksiniz.

    13.12.2003 : ATS2 Distro'dan Atilla ile alışılagelmiş buluşma oldu ve yeni Release gerçekleştirildi. Kapağı, flyerı ve gruplarla iletişimi vs hepsini Atilla yaptı (mütiş yaptı hatta), olaya ben mali destek oldum denebilir. Releases kısmında ayrıntılara ulaşabilirsiniz.
    AtS 001 - ATS2 003


    12.12.2003 : Room Müzik'te Tolga (Rashit - electric guitar) tanıştım. Sayesinde "Rashit - Telaşa Mahal Yok"'u cd-r yapıp iştağınıza sunucam. Çok yakında Oğuz'dan (Krunch - Vocal, Electric Guitar) cd, fanzine gibi şeyler alıp listeme eklicem, hadi hayırlısı. Room'dan ve Tolga'dan cd, vinyl gibi şeyler alıcam biraz bekleyin bende de para suyunu çekti böyle şeyler para istiyor azcık, herkese hakkını vermek lazım zaten. Malatya'dan Anarşist Fanzin yollayacak arkadaş elini çabuk tutsa burdaki açlığımızı bastırsa çok mutlu olacam hergün posta kutuma bakıyorum valla.
    Bu arada çok mutluyum, çünkü Kadıköy Zero Müzik'e bıraktığım cd-r'dan ( 2 tane "Cemiyette Pişiyorum - Hayatta Herkesi Anlatan Bir Resim Vardır", 2 tane "Cemiyette Pişiyorum - Çocuklar ve Gençler için Şarkı Demeti", 2 tane "Not Made In China - Çıkışta Vukuat Var..." ve 2 tane "ATS2 Distro Complation 1" ) sadece 2 tanesi ( "Not Made In China - Çıkışta Vukuat Var...", "ATS2 Distro Complation 1" ) kamış. Demo ve türevlerine ilgi ile bakan hatta bunu bir distro buraya koymuş seviceğim şeyi en azından alayım burası bitince kesin yeni şeyler gelir ve daha çok albüme vs. ulaşırım ve insanların ulaşmasını sağlarım matalitesi ilgilenen insanların kafasında olursa hatta sırf distrolar değil normal bu müziği dinleyen herkes elindekileri bir tür dağıtma olanağını bulsa "Kendin Pişir Herkes Sebeplensin" (D.I.Y.) olaylarına girsek mütiş olacak! Size söylüyorum eğer bunlar olursa; bizim ülkemizde müzik marketlerde (bazıları hariç bkz.: Room Müzik örneği) plak bile bulamıyoruz demicez büyük şirketler en azından Dead Kennedys gibi kült grupların plaklarını getirip alt kültüre daha çok kişinin girmesini sağlayabilirler bence.


    Posted on 6.12.2003
    ATS2 Distro'dan Atilla ile bir buluşma daha patlattık be sefer Taksim'deydik. Decoded ve Room Müzik'e gittik. Şansa Not Made In China'nın ve Ayılar'ın vokali Göksu ve Ayılar'dan Murat ile Sıla (fanzinci aplam :) ) ve Özge (ya adını unuttum pardon buydu galba) ile karşılaştık. Saat 5 civarlarında Ayılar'ın stüdyo çalışmasına gittik. Davulcuları (o da zannedersem Not Made In China'da davul) gelmediği için ölesine çalışıyorlardı birşey çalmadılar ama Göksu, davulu bir iki tıngırdatmadı değil yani :). You Kingdom Is Doomed ve Cemiyette Pişiyorum'da stüdyoya acele gireceklerinden (özellikle Cemiyette Pişiyorum) davulcuları gelmediğinden çıkmak zorunda kaldılar, ama Ali ( bass - Cemiyette Pişiyorum) güç kullanmadı değil. Acayip otorite takılıyor valla :P. Bu arada Ali'den full izini aldım ve distro liste eklemekten gurur duyuyorum : Cemiyette Pişiyorum!

    "Aptal Kutusu" 'dan (namı değer Idiot Box yada televizyon a.k.a. TV) duyduma göre Kuran kursları legal bir yapıya getirildi. Bence artık binlerce genç bu tür hücre evlerinde ailesinin baskısı ve sözde "çevre" baskısı yüzünden beyinleri yıkanacak ve ne olup bittiğini anlamadan sözde "Şeyh"lerinin sözü ile "Cihat" dedikleri saçma sapan olayı gerçekleştirmeye çalışmak için canlı bomba olmayı kabul edicekler.


    Posted on 4.12.2003
    Kendi düşüncelerimde tabii sayfa gibi gelişiyor. Düşünceleri geliştirense tabiiki daha çok müziğime sarılmak ve fanzin okumak. Bu fanzinlerin yapımcıları ile iletişime geçip burdan üzerinde yazan fiyattan daha ucuza ve olması gerektiği gibi kar koymadan orjinal fotokopi formatında dağıtmaya çalışıcam. Hadi hayırlısı diyorum.
    Bugün öğrendim ki discmanimin yapımı için 140 milyon lazımmış valla içim geçti birden. Hatta servisi tekrar aradım sordum ne kadar demiştiniz diye. Neyse Malatya'da Anarşik Fanzinci arkadaşlara paketlerini yolladım ve inşallah onların yolladıkları elime çabuk gelirde burda kopyalar oraya buraya bırakırım. Distro/Trade liste bir kaç anarşik fanzin ekleme çabası içindeyim, bir kaç kişi ile iletişe geçmem lazım.


    Stay D.I.Y. or D.I.E.


    [..:Propoganda / News Archives:..]


    no copyright shit
    Since September 2003