Attack to Society :
Propoganda / News
Stop the Violence Protest
Distro / Trade List
Releases
Want List

How...? :
Contact
Molotof / Guest Book
Info

Extra :
Download
Links


Attack to Society
Değişmezler :



  • Trades More Than Welcome!
  • Please look at contact page and send a e-mail to me before you send some stuff and money. - Lütfen birşey yollamadan önce contact sayfasına bakın ve bana e-mail atın.

  • Fuck You Nazi Scum!!!!!!!!!!!! No Lamers!


    [..:Propoganda / News Archives:..]
    Gigs and Anarchy Events of the Month - Bu ay olacak konserler ve anarşik aktiviteler
  • A.Y.I.L.A.R. (Oi! Punk - İstanbul), Sokak Köpekleri (Anarcho Punk - Ankara) ve Bozuk Para (Punk - Bursa) İstanbul, Bursa ve Ankara'da konser vermek istiyor. Ocak ayı içinde bir haftasonu olacak bu konser hala bir muamma. İlgilenenler gruplar ile kontak kursun lütfen!
  • Since Yesterday 2. demo 1 ocaktan itibaren çıkıyor. Demonun ismi; "These Words Are How You Bleeded From My Wrists". Ulaşmak isteyenler; sinceyesterdaynet@hotmail.com adresine mail atabılır. Demo 2 sarkıdan oluşuyor;
    1- Dawn
    2- Kissing A Violet
  • Dengesiz Herifler yakında demo çıkaracaklar ama split şeklinde çıkarmak istiyorlar bir yardım edin adamlara. Dengesiz Herifler's new demo is coming but they are searching a band to make this demo to a split. Please contact with them! paranoyaxl@yahoo.com - Dengesiz Herifler


  • Olucak konserlerden ve aktivitelerden beni haberdar ederseniz sayfaya koymaktan mutluluk duyarım. If you send me gigs and events of the month, I will be happy and I will add it to site.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------


    Posted on 26.01.2004
    So sorry but I am so lazy and the weather is so bad I can't pay attention to this side. I will start to make a new fanzine and I will update this side soon. I haven't time for coping new tapes. Maybe I am too lazy. :)


    Posted on 19.01.2004
    I was borrow some CDs from ATS2 Distro and I am tring to copy all to myself. Look at my Trade List sometimes. Thank you both Atillas from ATS2 Distro, some bands and distros/labels from Turkey, Orkun (Rashit-drum), Tolga (Rashit-guitar), Murat (A.Y.I.L.A.R.- guitar) and some guys/girls from Turkey for supporting me and my distro. Thank you Banu and Elif be a good fan of punk. I am tring to start a new punk band with Banu ,Barış (Not Records and Design) and Furkan. We decided to meet a day and talk about it. I have a very important exam in this week sorry for all lazy shit about me. What can I do? And Banu you look great and you think different and you should wear what you like. People always make gossips or some differnt shit. Be yourself and fuck up the rest!


    Posted on 14.01.2004
    Sorry for lating. I am lazy for 1 month. First I lost my lucky wristband in the begining of December and all things became bad. My discman was broken and my father gave so much money to repair it. Then my earphones was broken and I was completely crazy. I began to fall over the street. Today my second earphones was broken too :(. However I looked for new stuff for distro and I released with ATS2 Distro X-Possibles vs Spinners It Kills 2 Way Split CD-R in December 2003. Kafka was in Turkey. They couldn't play in İstanbul but they could play in Bursa and Ankara. I couldn't go to gigs, because my family is very strict and I told them this project in end of December.
    I traded to Ukraine some stuff. Alexey ( Necrocannibalistic Vomitorium, Formaldehyde ) sent to me Necronnibalistic Vomitorium's first demo tape and Formaldehyde - Central Rupture Of Vaginal demo tape. It is really grind my head :). Thank you Alexey, Mary and other guys. It was my first foreign country trade and it was really cool :). Thank you for supporting me guys. I have added some things to my trade list :
  • Necrocannibalistic Vomitorium - First demo (Ukraine, Selfreleased D.I.Y. tape, Raw Porno Grind/Noise)
  • Formaldehyde - Central Rupture Of Vaginal (Ukraine, Selfreleased D.I.Y. tape, Raw Brutal Medical Noisecore)
  • CSMD - Discography Tape Pt-1 (AMA Tapes 006, Noise/Noisecore)
  • Pleasures In Life Hardcore Compilation Tape (Hardcore/Grind)
  • Anteen Cunteen- Wizard of War Demo 1992 rare turkish punk classicks (Retox Detox Records Lost Antiques Series, Punk)
  • French Hardcore Alert Compilation Tape (Many bands from France and many different style & sound: punk, hardcore, crust, emo, old X school, chaotic, grind, melodic, metallic...)
  • Mass Genocide Process(CZE) vs Dreschflegel(AUS) 2 way split 7" ep (10 DIY Labels included AMA Tapes and Distro (AMA-V 001). AMA Tapes co-release with many important DIY labels from Czechoslovakia. MGP= total scando style dark crustcore. D=Intense power violence from Austria)
  • Lycanthrophy vs Nesoucast Stroje 2 way split 7” ep (many important DIY labels from Czechoslovakia and beyond included AMA Tapes and Distro (AMA-V 002). Lycanthrophy is furious grindcore/violence and Nesoucast Stroje is pissed off fast hardcore/grind)
  • Aslan Sütü (Sosyopolitik anarşo 'zine)
  • Lejyon #temmuz 2002 (Totaliter rejim karşıtı antifaşist 'zine)
  • Dipnot vs biyonikali split fanzine (politik anarşo punk fanzine)


  • Son zamanlarda Türkiye Hardcore/Punk sahnesinde bir sürü yeni oluyor. İlk başta yeraltı sahnesinde yeni distrolar kuruldu bunlardan biri Not Records and Design. NRnD'den Barış bu işe DIY kalmak kaydıyla bir distro/label olmak ve Türk DIY sahnesine beleş tasarım yapıp görsel açıdan da hc/punk sahnesini önemli kılmak istiyor. Bir diğer yeni DIY oluşum da Noise Fanzine & Distro. Bu arkadaşta Türkiye'de yeraltı noise eksikliğini kapatacağa benziyor kendisine başarılar diliyoruz.

    Son 1 aydır falan kafam iyice karışık. Bir fanzine hazırlığı içindeyim. Tür tabii ki poltik anarşo punk olacak eğer olursa okuldaki anarşist ve sosyalist arkadaşlardan yazılar alıcam. Kafamda epey şeyler belirmeye başladı başladı, tabii olay DIY olacağı için genel el yazısı olacak eğer bulabilirsem daktilo harfleri kullanmaya çalışıcam. Kes yapıştır yanlış yaz düzeltme kendi düşünceni belirt başkası mutlu olsun yada zevkle okusun diye yapmayacam anlayan anlar modunda olacak ve biraz daha underground bir aktivite olarak değiştokuş listemi bu fanzine koyucam. Bu kadar ortalıkta gezindiğim yeter artık yeraltına çekilicem zaten sadece ilgileneceğini düşündüğüm kişilere bu sayfadan bahsediyordum hemde DIY kültürü fotokopi makinesiyle başladı internet bu işi sadece öldürüyor. Avrupa ve Amerika'da artık insanlar DIY CD-Rlara tapelere ilgi göstermiyor. Hc/punk sahnesine gerçekten gönül vermiş ya da gönül vermek isteyen kişiler; kar amacı gütmeyen, yerel anti-kapitalist distrolardan labellardan ve oluşumlardan (oluşumlar diyorum çünkü hc/punk sahnesine giren herkes birer distrodur copyright diye birşey olmadığından herkes elindeki cdyi kasedi bir kar amacı gütmeden yada beleşe kopyalayıp dağıtır ben de olmayan şeyi senden alırım sende bendekini alırsın böylece yeni şeyler dinleriz okuruz vs.) ilgilendikleri şeyi alıp yada değiştokuş edip sahnenin gelişemesine yardımcı olur. Fanzine'de bu sayfada yazdığım bazı yazıların daha uzun hallerini ve sivri dilli eleştirileri okuyacaksınız. Tahminen doğa, toplum, sosyopolitik yaşam, vejetaryan/vegan yazılar, albüm/fanzine/sol gazete/dergi/bazı website tanıtımları olacak ve fanzine Türkçe, İngilizce ve Almanca dilleri karışık olacak. İşte böyle...

    Şimdi Noizine.net'te In Between Emre'nin mesajı kelimesi kelimesine aktarıyorum (In Between'i ve Emre'nin projesini yakında Attack To Society 100% DIY Distro'da bulmanız mümkündür) :
    Merhaba ben In Between'den Emre. ,öncelikle "Less"den Cenk'in "Inner World Chaos"un kayıt aşamasında gruptan ayrıldığını söylemek istiyorum. Ben ise yaklaşık 2 ay önce gruptan tamamen kişisel nedenler yüzünden ayrıldım. "In Between" şimdilik her hangi bir kayıt yapmayı veya konser vermeyi düşünmemekte. Benim kendi projem olan "Dead Reckoning" (noise/experimental)'e ulaşmak isteyen distrolar deadreckoningproject@hotmail.com adresiyle bağlantıya geçebilirler. "In Between - Inner World Chaos" demosunu yayınlamak isteyen distrolara bir tane kapak baskısıyla beraber cd yollamayı düşünüyorum. Bunun içinde inbetweentheband@hotmail.com'a adres ve diğer bilgileri iletirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.


    Stay D.I.Y. or D.I.E.


    [..:Propoganda / News Archives:..]


    no copyright shit
    Since September 2003