Attack to Society :
Propoganda / News
Stop the Violence Protest
Distro / Trade List
Releases
Want List

How...? :
Contact
Molotof / Guest Book
Info

Extra :
Download
Links


Attack to Society
Değişmezler :



  • Trades More Than Welcome!
  • Please look at contact page and send a e-mail to me before you send some stuff and money. - Lütfen birşey yollamadan önce contact sayfasına bakın ve bana e-mail atın.

  • Fuck You Nazi Scum!!!!!!!!!!!! No Lamers!


    [..:Propoganda / News Archives:..]
    Gigs and Events of the Month - Bu ay olacak konserler ve aktiviteler
  • KONSER!!! 25.06.2005 Cumartesi 19.30 Yer: Gitanes Bar(ex-Blaze) Yeşil Çam Sok. No:36 Taksim Giriş: 5 YTL Band: Zıkkım (İstanbul - Punk)
  • KONSER!!! 19.06.2005 Pazar 15.00-23.00 Yer: Roi Bar @ İzmir Giriş: ? YTL Bands: Kilink (İzmir - Punk Rock), In Between(İzmir - Post HC/Emocore), Rebel(İzmir - Punk Rock), Mug(? - ?), K6(? - ?), Nromanser(? - ?)
  • ÜCRESİZ KONSER!!! 06.06.2005 Pazartesi Yer: İstiklal Caddesi Beyoğlu Galatasaray Lisesi Saat:14.30 Grup: Takedown (İstanbul - Emo/Pop punk)
  • KONSER!!! 04.06.2005 Cumartesi Yer: Balans (?) Bands: 100derece (İstanbul - Ska/Ragee), Bozuk Para (Bursa/İstanbul - Ska/street punk), Pin-up (İstanbul - Allgirl punkrock), Gripin (İstanbul - ?) + DJ Organizyon: Active Team Organization
  • KONSER!!! 03.06.2005 Cuma Yer: Taksim Gitanes Bar (EX-Bronx Yanı Yeşilçam Sokak Namı Değer Arka Sokak Beyoğlu) Giriş: 5 YTL Bira: 3 YTL Bands: The A.Y.I.L.A.R. (İstanbul - Oi! Street Punk), Bozuk Para (Bursa/İstanbul - Ska/Street Punk), FC Ofisboyz (İstanbul - Oi! Punk), Androit (İstanbul - Punk)Flyer Flyer of old line-up Flyer2 of old line-up


  • Olucak konserlerden ve aktivitelerden beni haberdar ederseniz sayfaya koymaktan mutluluk duyarım. If you send me gigs and events of the month, I will be happy and I will add it to site.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------


    Posted on 23.06.2005
    28 Haziran 2005 Salı günü saat 19:00'da Mecaz (Jazz Stop)'ta (Büyükparmakkapı sokak Taksim) Mehmet Tarhan için konser yapılıyor.
    Gruplar :
    Caravanbend
    Karagüneş
    Siyasiyabend
    Cycleclown (hot jazz)


    Sarpanita is ours!!!! Pub's name will change "Pogo". We will enjoy in gig with bands and with people. Thanks to every coming people and drink a beer for support the new pub. I think the gigs will be graet @ Pogo. :)


    Posted on 23.06.2005

    BAYAN BİR MÜZİSYENİ DÖVEN ‘ROCK’ BAR: PULP BAR


    19 haziran 2005 Pazar günü,Beyoğlu-Pulp barda bir konser yapıldı.Çıkan 3 grubun da para talep etmediği konser,Pulp Bar’ın varolmayan monitörlerine(gruplar sahnede çaldıklarını duyamıyordu),ikisi bozuk olan mikrofonlarına,olmayan mikrofon ayaklıklarına rağmen,gerek bar sahiplerini gerekse konsere gelen insanları mağdur etmemek amacı ile herşeye rağmen yapıldı.3üncü grup olarak çıkan Poster-İti grubu çalarken tam anlamıyla çöken ses sistemine dinleyicilerin ve Poster-İti grubunun sinirlenmesi üzerine,kendi hata ve eksikliklerini kabul edemeyen Pulp Bar işletmecileri ve çalışanları,sahneden indikten sonra kendilerine bağıran Poster-İti’nin bayan vokalistini ilk önce saçını çekerek yere fırlatmış,ardından da yere düşen bayan vokalisti tekmeleyerek yüzü kanar bir şekilde yarı baygın bir hale getirmişlerdir.Aynı sırada,dinleyicilerden bir tanesi olaya tepki gösterdiği için Pulp Bar işletmesinin adamları tarafından bıçaklanmış ve Pulp Bar elemanlarının tanıdığı olduğu her halinden belli olan bir tinerci tarafındancüzdanı çalınmıştır.Arkadaşlarının halini gören ve kendinden geçen konser dinleyicileri ve müzisyenler de olaya tepki göstermiş,dinleyiciler ile pulp bar işletmesi arasında kavga çıkmış ve Pulp bar çalışanları kendi müşterilerine ve mekanında hiç bir ücret talep etmeden çalan grup elemanlarına bar sandalyeleri fırlatmak sureti ile saldırmıştır.

    Türkiye’de,Rock müzik adına bunca güzel şeyin olduğu bir dönemde,şiddet karşıtı bir müzik olan Rock müzik üzerinden onu kullanarak para kazanan bir barın,kendi hataları yüzünden çıkan bir laf kavgasında bayan bir müzisyeni dövmesi,kendi müşterilerinin üzerine sandalyeler fırlatması asla ve asla hiç bir Rock kökenli dinleyicinin ya da müzisyenin kabul etmeyeceği bir olay olmalıdır

    Yukarıda anlatılan olaylar doğrultusunda,bütün Türk rock dinleyici ve müzisyenlerinden,Bayan bir müzisyeni döven,kendi müşterisini bıçaklatan Pulp Bar ile ilişkilerini kesmelerini,mekanı protesto etmelerini talep ediyoruz.

    UNUTMAYIN,dün bize yapılan bir saldırı,yarın size de yapılabilir,KAYITSIZ KALMAYIN,

    SESİNİZİ YÜKSELTİN VE PULP ROCK(!) BAR’A GİTMEYİN

    İmza:

    Bir grup PULP BAR mağduru

    Dandik ses sistemi** yüzünden çıkan sürtüşmeden* sonra kız erkek ayırt etmeden saldıran taksim pulp bar çalışanları arkadaşlarımıza bar sandalyeleri ile gözü dönmüş şekilde arkadaşlarımıza saldırdı (aka*** mafya dölleri). Deynekçi diye tabir edilen otopark mafyası olduğu sanılan bir adam tarafından bir arkadşımız bacağının arkasından bıçaklandı. Sulu biraları ve kötü ses sistemi olan bu barı biz kınıyoruz ve artık orda hiç bir organizasyon yapmayacağımızı ve olan organizasyonlara katılmayacağımızı duyuruyoruz. Sizleride bu olayı kınamanızı ve destek vermenizi istiyoruz çünkü birgün olan olaylar sizin arkdaşlarınızın başına gelip aynı tür şeylerle karşılaşabilirsiniz.

    bir sürü punk adına
    ben

    *alkol işin içine girince iş çığrından çıkıyo bazen

    **müzisyenlerin kendilerini duyucağı monitörü es geçtik aciz tonemaster mixerden vokalleri ve gitarı ayarlayamadı

    *** aka = as known as in kısaltması yani böylede bilinir


    Posted on 12.06.2005
    bu konser hiç kaçmaz!!!

    Bardak Bira :2 YTL, Şişe:3 YTL, Arjantin Şarap:3 YTL

    If the pub will be full, Sarpanita will be a first turkish punk pub! Make it change make it different! Think, act, join! Unite and Win Punx and Skins!!!!!!


    Posted on 12.06.2005
    CEREBRAL TURBULENCY is in Turkey as in Insane Southern Sessions. They are from The Czech Republic (Czecho) and play hard grind metalic core. You can find some mp3s in their web-side as first taste. They will play in Turkey at;
  • 15 June/Haziran Wednesday/Çarşamba: Bursa [poster]
  • 16 June/Haziran Thursday/Perşembe: Eskişehir [poster]
  • 17 June/Haziran Friday/Cuma: Ankara Yer: DUMMY (inkilap sokak sokak: ssk ishani ve mado'nun arasindaki sokaktan ordan gir, az git, sag tarafta) Saat: 20.00 Giriş: 5 YTL 18 yaş sınırı var Bands: CEREBRAL TURBULENCY (hc-grind/Çek Cum.), LOST INFINITY (black metal/Ankara), SYNTAX ERROR (metalcore-hardcore/Eskişehir), B.U.R.S.T (metalcore/Ankara)
  • 18 June/Haziran Saturday/Cumartesi: İstanbul Yer: Bronx (Terkos Çıkmazı Beyoğlu) Saat:17.00 Giriş: 7 YTL Bands: CEREBRAL TURBULENCY (hc-grind/Çek Cum.), UÇK GRIND (Extreme Metal/İstanbul), YOUR KINGDOM IS DOOMED (Crustcore/İstanbul)




  • About last gig at Gitanes : There was a fucking idiot. He patched redneck logo to his jacked and weared sodom (racist black metal band) tshirt. RASH Ankara talked with that shit and his friends. That fucking stupid said, that he is a racist! He had a mowahk and I got nerves! Yeah we begin to see racist&fascist people in our concerts. Let's kick them out our next gig. Another stupid thing is Erotik Karate played some nationalist songs. RASH Ankara was getting crazy I heared. Fucking racists, fucking nazis! Where this world is going? What is happing in this fucking country? Punks ara not true in this times. We need new powerful bloods. We need people, that can think and act as true punks and skinheads. We need people support the scene and action!
    LAST NEWS : Young Skinheads, RASH Ankara and some distros try to begin ANTI-FA İstanbul Movement. They begin to design stickers, badges, posters.

    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~2@tarih~2005-06-09-m@nvid~588706,00.asp
    09.06.2005
    Vicdani retçi tahliye oldu
    Ankara
    Askerlik yapmayı reddeden ve 9 Nisan’da gözaltına alınan Mehmet Tarhan Sivas Askeri Cezaevi’nden tahliye edildi.
    Sivas 5’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Askeri Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, Askeri Ceza Kanunu’nun, "toplu erat karşısında hizmetten savuşmak maksadıyla emre itaatsizlikte ısrar"ı konu alan maddesinden yargılanan Tarhan’ın tahliyesine karar verildi. Tarhan’ın tahliyesine gerekçe olarak, tutukluluk sebeblerinin ortadan kalkması ve tutuklu geçen süre gösterildi.
    Duruşmanın ardından Tarhan, mevcutlu mu mevcutsuz mu olduğunun anlaşılması için, Sivas Askerlik Şubesi’ne yollandı. Tarhan’ın avukatı Senem Doğanoğlu yaptığı değerlendirmede, müvekkilinin askerlik yapması için Tokat’a yollanmasını beklediklerini ve 15 gündür açlık grevinde bulunan Tarhan’ın sağlık durumundan endişe ettiklerini söyledi.
    (ANKA)

    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~2@tarih~2005-06-09-m@nvid~588388,00.asp
    09.06.2005
    Greenpeace kargatulumba
    Greenpeace üyesi bir grup, Başbakanlık Merkez Binası önünde ‘Nükleer bombalara hayır’ eylemi yaptı. ‘Nükleer bomba istemiyoruz’ yazılı tişört giyen iki kişi, üzerinde büyük göz resmi bulunan balonlarla Başbakanlık Merkez Binası’nın yanındaki Vekaletler Caddesi’nde bir süre yürüdü.
    Polislerin bölgeden taşıyarak uzaklaştırdığı Greenpeace üyeleri, Güvenpark’ta açıklama yaparak, ABD’ye ait 90 adet nükleer bombanın İncirlik Üssü’nde bulunduğunu savundu. Grup, Washington’da bulunan Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, ABD Başkanı George W. Bush’a ‘Türk halkı nükleer bombalarınızı istemiyor’ demesini istedi.



    Posted on 02.06.2005

    bu konser kaçmaz!!!

    03.06.2005 Cuma Saat 20.00 Giriş: 5 YTL Bira: 3 YTL Yer : Taksim Gitanes Bar (EX-Bronx Yanı Yeşilçam Sokak Namı Değer Arka Sokak Beyoğlu)
    Gruplar :
    The A.Y.I.L.A.R. (İstanbul - Oi! Street Punk)
    Bozuk Para (Bursa/İstanbul - Ska/Street Punk)
    FC Ofisboyz (İstanbul / Oi! Punk)
    Androit (İstanbul - Punk)
    Organizasyon : ???


    Stay D.I.Y. or D.I.E.


    [..:Propoganda / News Archives:..]


    no copyright shit
    Since September 2003