Attack to Society :
Propoganda / News
Stop the Violence Protest
Distro / Trade List
Releases
Want List

How...? :
Contact
Molotof / Guest Book
Info

Extra :
Download
Links


Attack to Society
Değişmezler :



  • Trades More Than Welcome!
  • Please look at contact page and send a e-mail to me before you send some stuff and money. - Lütfen birşey yollamadan önce contact sayfasına bakın ve bana e-mail atın.

  • Fuck You Nazi Scum!!!!!!!!!!!! No Lamers!


    [..:Propoganda / News Archives:..]
    Posted on 30.11.2003 by VOD from Decaying Purity
    14 Aralik 2003 Pazar günü Kadiköy Shaft Bar'da konser var! Konserin simdilik kesinlesen gruplari Istanbullu hardcore grubu Missed Clown ve türkçe alternatif rock grubu Kördügüm...Konser saat 13.00 basliyor. Bilet fiyati tahminen 5 milyon civarinda.Herkezi bekleriz.


    Posted on 28.11.2003
    23.11.2003 : I met with Bora (Extreme Response Productions), Alper (Life-Lock), Alper's friends, Kerem (Radical Noise), Stoffel (Yacoapsae) and Stoffel's girlfriend. They are all great guys. We talked each other and enjoyed with that. Stoffel told us different stories, peoples and bands. We talked about scenes (Germany, Turkey), politics and other shit in the world. I don't forget that day and I don't forget any spoken words. Du bist gute Mann, Stoffel. Machst gut.

    28.11.2003 : Sayfa update edildi ve tabii ki distro/trade-list'te. Daha devam edicem
    Bu arada millet aralık ayına az kaldı, bu da demek oluyor ki bol Not Made In China'lı günlerimiz başlıyor. Sitede duyurduklarına göre Aralık ayında bir sürü konser ve yeni demoları "Yerli Mallar Pazarı" ile hepimizi çoşturucaklar. "Çıkışta Vukuat Var..." şeklinde çok güzel bir anarşo albüm bekliyorum. Münasip gelirse Noizine.net'teki arkadaşlar Göksu ile röportaj patlatırlarsa güzel olur.


    Posted on 22.11.2003
    20.11.2003 : We never forget terror in İstanbul! We already know terorism by PKK or Kadek. They have killed many peoples included women, men, babies, old peoples and theachers. About 5 years ago we watched everyday the violence in the southeast and east of Turkey on TV. We will show them, how strong we are , how intelligent we are. We never forget this shit, we never forget...

    20.11.2003 : İstanbul'daki terörü hiç unutmayacağız! Biz zaten PKK ve Kadek'in yaptığı terörü biliyoruz. Onlar bir sürü insanı ördürdü ve kadın, erkek, bebek, yaşlı ve öğretmen farkı gözetmeden. Yaklasşık 5 yıl önce hergün TV'de Türkiye'nin doğusu ve güneydoğusundaki şiddeti görüyorduk. Onlara nekadar güçlü olduğumuzu ve nekadar akıllı olduğumuzu gösterecez. Hiç bir zaman bu boku unutmayacağız, hiç bir zaman unutmayacağız...

    22.11.2003 : Yine bir ATS2 Distro'dan Atilla ile buluşma oldu. Sonra Decaying Purity elemanlarını stüdyoda çalışırken bastım. Davulda Uğur vardı. Berk dinlenmede idi ve gitar/vokali bir arkadaş yapıyordu ama stüdyoya gelmeden önce içtiği için adam vokal yapamaz hale geldi ve iptal oldu. Neyse orda bir kaç arkadaş çaldı söyledi ama Uğur'un çalamicağı şeyler isteyince stüdyoda bitti biraz daha çıkmamış olan Decaying Purity korkunç anlaşılmaz kayıt demosunu dinleyip yarıldık. Bu arada Berk 21.11.2003 kayıtlı Kadir Gecesi partilerinin video kayıtlarını yollayabilirse bir kaçını buraya koyucam izler güler koparsınız. Ben neler yaptıklarını dinlediğim halde yarıldım :). Sonra bi boklar oldu ayrıldık dağıldık, neyse...
    Akşama doğru ben şansa yolda Berk'i gördüm epey baba adamlarla tanışma fırsatım oldu. Güzel güzel konuştuk ama dikkatimi çeken hep durmadan sabahtan akşama kadar yanımdakilerin patsos denilen garip icadı yemesi oldu eee yuh artık size
    Atilla'dan aldığım cd ise :
  • KxOxLxPxA vs Ki Split ...lost your brain... : Experimenttal Desktop Noise diye adlandıracağımız mütiş bir yapıt.


  • Sayfaları yetiştirirsem bu geceye 20 kasım saldırısının amatör fotograf makinalarından çekilmiş resimlerini koyucam. Stop the Violence! Food no bombs!


    Posted on 17-18.11.2003
    Valla bugün UÇK Grind coverları geldi. Çok sevindim ama biraz mahçup oldum hemen kendi mektubumu hazır edip yolladım. Posta Kodu faciyası hala sürüyor Güray. İnşallah paket eline ulaşır.
    Underground hc/punk sözlüğünü sayfaya yazmak için çalışmalarıma başladım. Kaynak olarak yazıyı Aparkat Faznize #2'den alıyorum. Gayet başarılı bir yazı zannedersem Aparkat'ta Artcore Fanzin'den almış, ama önemli olan genç punkları bilgilendirmek ve sayfaya giren birinin en azından bu müziği dinlemesede bu şekilde düşünmesede yeni şeyler öğrenmesi tabii bir de dilimi düşünüyorum, çünkü her adama distronun ne olduğunu anlatmaktan canım çıktı. böhhh oldum :)


    Posted on 15.11.2003
  • İstanbul Kuledibi'ndeki Neve Şalom ve Şişli'de Betyaakov Sinagogu yakınlarında saat 09.30'da iki ayrı patlama meydana geldi. Bomba yüklü araçlarla yapılan saldırılarda biri polis, 23 kişi öldü ve 277 kişi yaralandı. Güvenlik kameralarında, Kuledibi'ndeki patlamaya kırmızı renkli bir otomobilin yolaçtığı belirlendi. - http://www.hurriyetim.com

  • Türkiye'de haberciliğin taraflı ve politik baskılar ile olduğunu düşünüyorum ama bu olay gerçekten korkunç. Normalde bir milletten olan insanların illada ülkelerinin politikalarını savundukları söylenemez hatta potesto ettikleri çok görülmüştür hatta Türkiye'deki ve yurt dışındaki punklar buna en büyük örnektir (Bir partiye üye olmadan devlete karşı çıkan sorgulayan insanlardan bahsediyorum yoksa muhalefet sol ve komünist partiler partiler hep var ve olacak!). Bir sürü Yahudi yanında bir sürü Müslüman insan sözde müslümanlar yüzünden ülkelerinin saçma politikaları yüzünden bir manada "şehit" oldu. Bu herifler kimse onları toptan kınıyorum böyle iğrenç bir ses duyurma protestosu yoktur! Ne biçim Müslüman bu adamlar? Kuran-ı Kerim'i okumuşlar mı? Şiddet ve katliyam terimlerinin anlamını biliyorlar mı? Gerçekten bu tam protestoluk bir olay bu adamlar bişeyi savunmuyor sadece bizi öldürüyor! Ayrıntıları traflı T.V.'den, gastelerden ve haber portallarından öğrenebilirsiniz.
    14'ünde Taksim'e çıktım. İlk klasik Atlas'a gittim Decoded'e bakmak için. "156 issue #05" çıkmış direk atladım. Sonra da bir baktım "darbeli matkap #01". Yeraltı gore/grind yazısını gördüm kapakta aldım okudum hoş röportajlar var tabii bunu da aldım. Linklere eklicem adreslerini bakarsınız adreslere. Neyse arkadaş kendine mont alacakmış gezdik epey. Beyoğlu kültürümü geliştirdim (fazla bilmem gerçekten Avrupa yakasını). Neyse arkadaş Galatasaray İş Hanı'nda aldı o ara Oğuz Taktak'ı (Rashit - vokals) gördük. Büyük ihtimalle kız arkadaşının yaptığı kemerleri satıyordu o da klasik bizim gibi yaşam kavgasındaydı bir nevi işte... Neyse epey aradıktan sonra Sıraselviler Pasajı'nda Room Müzik dükkanına gittik. Room'un sahibi Orkun Tunç (Rashit - drums) epey güzel yer yapmış. Gidin bir görün bence. Bülent Kabaş (Rashit - Bass) ile de tanışma fırsatım oldu. Distro ile hemen ilgilendiler sagolsunlar. İlk bir kaç sticker bıraktım işte. Yakında ürünleri Kadıköy Zero Müzik hariç Taksim Room Müzik'ten de bulabileceksiniz. Yani anlicaksınız Bülent Abi'nin dediği gibi full Rashit'li bir gün oldu ben ve şansa gördüğüm arkadaşlarım için. Orkun Abi özür dilerim koşturttuğum için. İnşallah sitenin tasarımı sevmişsindir aklımda çok şey var ama işte yavaş yavaş.
    Bugün yine ATS2 Distro'dan Atilla ile buluştuk yine cdler yağdı bana tabii ki :). Fotokopi ve Zero'ya cd bırakma işini hallettikten sonra Decaying Purity elemanları ile buluştuk. Hepsi gayet salam adamlar. Stüdyo yapacaklarmış ama bir elemanları ekmiş tabii patlamış elemanlara :). Epey resim çekildi ama grubun süper zeka üyesi demin söyledi yanlışlıkla silmiş hepsini olsaydı yayınlicaktım sayfada hepsini böylece adamların tipleri görüp veyyyyyyy diyebilecektiniz :). Neyse uzakmayak ve neler aldım Atilla'dan onlara geçek hemen:
  • Scattergun - le Destin ( famele vokal fransız ska punk grubu diyebilriz. Cd 2 track olarak gözüküyor ama bu cdnin plaktan çekim olma olayını bozmamak için yapılmış bir olay. Aslında distro liste koyucaktım ama Atilla'nın writer bozulmuş galba [söylemişti] ve kayyıdın sonlarına doğru iyice çığrından çıkıyor olay. Düzgün bir çekimini bulunca hepinizle bunu paylaşıcam.
  • Pledge Alliance - trümmer einer Zerberslauen Welt ( Bilen bilir yazın canım ülkemize geldi bu adamlar. O ara Adana'da olmasam direk damlicaktım işte olmadı. Metalcore falan diyebiliriz türüne)
  • antimaniax - I'm without sleep... In this desert of concrete (Pledge Alliance ile canım ülkeme gelen diğer grupta bu. Tür Punk/Hardcore tabii ki yani tam sevdiğimiz şey. Albümde bir de klibimsi hayvan katliyamları ile ilgili bir şey var ve gayet iyi. Dünya'nın sahiplerine yapılan işkenceler tam manası ile gösteriliyor! Alınıp arşiv yapılması bir albüm, gayet iyi.)
  • Kuaför Cengiz - İstanbul Hatırası (Tabii ki kaçırılmaması gereken bir ürün daha Alternatif Distro'dan kapaklar gelince tam olarak dağıtıma geçicem harbi çok sert harbi komik harbi güzel bir albüm daha!)


  • Bu arada yeni stickerlar yaptırdım. Sloganlarda değişiklik oldu eskisinin üzerinde uzun süre bunlar bizi idare eder değil mi? Hücum Sticker'da gerçekten iyi bir buluş oldu, slogan ve propaganda ve yeni haberleri hemen yazıp etrafa yatıştırıp diğer punklara scene'in içine sokma olayı gayet iyi bir düşünce. Ben yapamam ama İstanbul Universitesi'nde Rock Klübü'nden başka punk ve hardcore scene'i yayacak bir klüp kurulsa fana olmaz. Neyse ben diğer sayfalara bakim yapımı için yarın davam edicem artık. Ana saat kaç olmuş daha bir sürü şey kesicem aman yaaaa!


    Posted on 12.11.2003
    8'inde yaptığım başka bir flyer ve önceki flyerı miniltip sticker yaptırdım ama yeni yaptığım flyerda yine gramer hatası ve hardcore yazamama olayı var. Bu arada "Hücum Sticker" olayını başlattım. Stickerları keserken artan malzemenin üstüne yazı yazıp etrafa yapıştırıyorum. Zero Müzik ile anlaştım. Artık bir sürü şeyi orda da bulabileceksiniz. Adresi contact sayfasında mevcut. Yanlış yazıdığım stickerlarıda arada çoğaltıcam ama rarely sticker modunda olmaları için çok az olucaklar. Epey dikkat toplamaya çalışıcam + scene i yaymaya çalışıcam. Bu ülkede birşeyler olucak bunu da benim gibi distrolar, fanzinler ve gruplar başarıcak başkası değil. Bir MTV ile hayatımızı kurtaramayız hem de bu MTV İsrail yayını ise hatta bu İsrail emperyalist amaçları için başka bir ülkenin topraklarında hak idda etmişse ben bu MTV'yi izlemem, izletmem. Coca-Cola içmem, içirtmem!
    Don't watch pop culture's MTV! Don't drink any Coca-Cola's Shits.


    Posted on 8.11.2003
    Gelişmeler: Flyer yaptım. Afiş boyutunda oldu. Güzel oldu bence. İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü ve Beyazıt Kampüs içinde astım. Kadıköy Zero Müzik'e bir kaç tane kırpılmış halini bıraktım. Dün arkadaşın fark etmesi ile afişin üzerindeki "Hardcore" 'un "Hardore" olarak yazıldığını öğrendim. Bu saçmalık için gerçekten özür dilerim. Valla o afişi nasıl bir gaz ile yapmışsam artık ama çok utandım itiraf edeyim.
    HTML üzerindeki bilgim az olduğundan biraz yavaş ilerliyorum ama epey birşeyler kaptım. Bugün 1 flyer daha hazırladım eskisini düzelttim ama düzeltilmemiş halini de kullanıcam hatta kağıt üzerinde "c" yapılmış versiyonları bile olucak yani bir sürü versionu oldu flyerın fark etmeden. Flyer arşivinize katarsınız artık bulursanız. Sticker içinse birşeyler düşünüyorum.
    Eğer "Bana posta olmaz!" derseniz İstanbul içinde Kadıköy'de Kadife Sokak'taki Zero Müzik'ten (meşhur Barlar Sokağı -inşallah olucak- ) ve Beyoğlu Atlas Pasajı Decoded Müzik ( ex-Kod Müzik -daha konuşmadım- ) büyük ihtimalle bulabileceksiniz. Yok bulamazsanız benle kontak kurun gün ayarlarız istediğiniz şeyleri elden veririm bir konuşmuşta oluruz değil mi?
    Bugün ATS2 Distro'dan Atilla ile buluştum. Yanında İstanbullu Grindcore grubu Decaying Purity'den Uğur'da (drums/vokal) vardı. Demoları çok yakında AMA Tapes'ten çıkacak. Atilla epey sticker getirmiş bana sağolsun. Hepsini çoğaltıcam Cdlerin olduğu yerde ve içlerinde bulabileceksiniz. Yeni cdler edindim:
  • Striking Surface - We Still Here Demo 2002
  • Poskblokes - ...and here's the forecast
  • Shing Records Home of Poland's Premiere Hardcore - Promo Sampler 2001


  • Stay D.I.Y. or D.I.E.


    [..:Propoganda / News Archives:..]


    no copyright shit
    Since September 2003