Attack to Society :
Propoganda / News
Stop the Violence Protest
Distro / Trade List
Releases
Want List

How...? :
Contact
Molotof / Guest Book
Info

Extra :
Download
Links


Attack to Society
Değişmezler :



  • Trades More Than Welcome!
  • Please look at contact page and send a e-mail to me before you send some stuff and money. - Lütfen birşey yollamadan önce contact sayfasına bakın ve bana e-mail atın.

  • Fuck You Nazi Scum!!!!!!!!!!!! No Lamers!


    [..:Propoganda / News Archives:..]
    Gigs and Events of the Month - Bu ay olacak konserler ve aktiviteler
  • Look at the Noizine-hardcore/punk/ska/Oi!/grind/noise webzine from türkiye for upcoming gig/show news and many more!!!

    Yeni konser/şov haberi ve daha fazlası için Noizine-hardcore/punk/ska/Oi!/grind/noise webzine'e bakın!!!




  • Olucak konserlerden ve aktivitelerden beni haberdar ederseniz sayfaya koymaktan mutluluk duyarım. If you send me gigs and events of the month, I will be happy and I will add it to site.

    dikenli tel


    Posted on 09.10.2005
    Vicdani/Total Retçi Mehmet Tarhan'dan haber var! Sivas Askeri Cezaevi - Temeltepe/Sivas

    “ Bugün saat 15.00 civarında gelen Astsubay Hilmi ŞAVLUK, 3-4 gardiyan ile birlikte saçlarımın kesileceğini söylediler. Daha sonra 7-8 kişi ile birlikte zorla ve işkence ile birlikte saç ve sakallarım kesildi ancak bıyıklarımı kesemediler, İşkence/müdahale edilmesine karşı koymak isteyen koğuş arkadaşıma da görevliler tarafından sert müdahale edildi. ,saç kesimi, işkencesi sonrasında,yüzünde, sol ve sağ elimde ağrı, sol kolumun üzerine çıkılması sonucu ağrı, sol ayağımda ağrı, kol ve bacaklarımda yaralanma ve ezikler var. yüz ve boynumdaki ağrılardan dolay boynumu çeviremiyorum” dedi.

    Mehmet yapılan müdahale sonrasında;
    • Sivil Doktor Kontrolü ile Adli Tabipten rapor alınarak yapılan işkencenin kayıt altına alınmasını,
    • Sorumlulara ilişkin hukuki sürecin başlaması
    • Açlık grevi süresince ihtiyaçlarının karşılanması (tuz, şeker, içme suyu, meyve suyu, B1 vitamini ) talebi ile, süresiz AÇLIK GREVİ'ne başladı.

    Mehmet'in telefonla konuştuğu sırada konuşmayı dinleyen 4 Gardiyan ve Hilmi ŞAVLUK Mehmet'in sivil doktor ve adli rapor istemesi üzerine, kendisinin de, müdahalede bulunan cezaevi görevlileri için rapor alacağını söyledi. Daha önceden Sivas Askeri Cezaevi'nde yaşanan işkence/darp/haraç olaylarından sonra Mustafa SELVİ yerine göreve getirilen Hilmi ŞAVLUK ta cezaevindeki kötü muamele ve işkenceyi devam ettiriyor.


    Posted on 09.10.2005
    Because the fucking attack of lamer "hacker" to my new stupid, poor-security free host, I change my web-site's free host again to Geocities. It is a little be good that "hacker" did that, because you can't change even your pass or look your statistics. Thanks to him :). Maybe he was getting angry to "No Lamers!" banner. Whatever... His webiste

    You can find Attack To Society DIY Distro still from http://www.attacktosociety.cjb.net, http://attacktosociety.tk/ and from http://www.geocities.com/attacktosocietydistro.





    Stay D.I.Y. or D.I.E.


    [..:Propoganda / News Archives:..]


    no copyright shit
    Since September 2003